VELKOMMEN TIL LEVANGER ROTARYKLUBBs HJEMMESIDE

Vi håper at du her vil finne interessante opplysninger om Rotary og vår klubb enten du er medlem eller generelt interessert. Ønsker du ytterligere informasjon om klubben og medlemskap, kan du gå til fanen "KONTAKT OSS" og sende oss en e-mail. Du finner oss også på Facebook : Levanger Rotaryklubb.
Du kan også ta direkte kontakt med ett av våre medlemmer og bli invitert til et uforpliktende besøk i klubben. 

Den lokale klubb er livsnerven i den internasjonale rotarybevegelse. Her møtes medlemmene en gang i uken til       1 times samvær. I Levanger Rotaryklubb står møtene hver tirsdag kl. 18:30 sentralt i klubbens aktivitet. For de fleste medlemmer er nok de ukentlige møtene et lite pusterom i dagens mange gjøremål. 

Vi har 1/2 times foredrag om samfunnsspørsmål eller andre aktuelle saker. Resten av møtet benyttes til samtaler medlemmene imellom for å bygge vennskap, samhørighet og nettverk. Eller vi besøker bedrifter/organisasjoner i nærmiljøet.Det gir ikke bare interessante møter med mennesker og deres yrker, men også informasjon om samfunnet vi er en del av.                                                              

Klubben har engasjert seg i ulike lokale prosjekter (se fane Prosjekter). 

motto FOR MØTENE er:             Hvert møte en personlig vekst


Noen av våre vimpler som vi har fått av gjester:                                                                   

Levanger Rotaryklubb har flere ganger sendt ut og mottatt utvekslingsstudenter og vært vertskap for ungdomsgrupper fra flere land som et ledd i ROTARY 's mange tilbud til ungdom. 

I skoleåret 2020/21 skal klubben ta imot en utenlandsk student som skal gå på Levanger videregående skole, samtidig som vi skal sende ut en elev.(se annonse våren 2020)

Høsten 2015 sendte vi Oline Rørstad Bredeli til øya Reunion i Det indiske hav mellom Mauritus og Madagaskar. Her er hennes hilsen:

Hei!

Mitt navn er Oline Rørstad Bredeli, og skal bo på øya Réunion i Indiahavet skoleåret 15/16. Det å være Rotary Levanger sin utvekslingselev 2015/2016 er ikke bare et privilegium, men også en stor lettelse. Jeg går første året på studie-spesialiserende ved Levanger Videregående Skole, og fyller 17 år før jeg skal ut i den store verden. Jeg har alltid vært en aktiv jente, og trives godt med å ha mye på agendaen. Jeg har vært meget aktiv innen både fotball og musikk gjennom årene, og trives utrolig godt med det. Det siste året har fokuset gått til jobb og skole, og å tid til å reise så mye som mulig. Jeg er ekstremt fasinert av språk og kultur, og gleder meg mye til å ta del i en helt fremmed hverdag. Jeg vil gjerne takke for muligheten, og skal sørge for at jeg har masse å fortelle når jeg kommer hjem fra mitt helt eget eventyr.       Oline 

Oline holdt oss orientert om sitt opphold gjennom sin blogg og på sin facebookside.

                                                                                         


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Thon Hotell Backlund
Adresse: Kirkegata 41
Postnummer: 7600
Sted: Levanger
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møte varer en time. 30 min. aktuelt foredrag. Daglig antrekk.

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...